Mi az a BIO rovarirtás?

Mi az a BIO rovarirtás?

Bio poloskairtás Kecskemét

Bio poloskairtás Kecskemét – Ha csípések borítják a testedet és ágyi poloskára gyanakodsz, a legjobb helyen jársz! Az ágyi poloskairtás szakértői vagyunk, több ezer megoldott esetszámmal a hátunk mögött, bátran állíthatjuk, hogy neked is tudunk segíteni.

A címre minden esetben diszkréten érkezünk, feliratoktól mentes autóval és munkaruházatban. A szomszéd nem fog kellemetlen megjegyzéseket tenni, mivel azt sem fogja tudni, hogy ott jártunk. Munkánkat a legnagyobb körültekintéssel és alapossággal végezzük. Kollégáinknak feddhetetlen múltjuk van, nem kell tartanod attól, hogy bármi eltűnik, mindenre kezességet vállalunk. Az elvégzett munkára és a poloskamentes környezetre garanciát vállalunk.

Hogy miről ismerheted fel az ágyi poloska jelenlétét részletesen olvashatsz oldalunkon, ezért ebben a menüpontban nem foglalkozunk a kérdéssel.

A vegyszermentes Bio poloskairtást megelőzően a következő előkészületeket mindenképpen el kell végezned, hogy az irtás eredményes legyen:

Az ágyneműtartóból ki kell pakolnod, semmi sem maradhat az ágyban, de fontos, hogy ne vidd át a holmikat másik helyiségbe, mert a fertőzés könnyen tovább terjedhet, csak pakolj mindent az ágy mellé az ágyneművel együtt. Miért fontos ez? Mert az ágyat darabokra kell szednünk, hogy a kezelés hatékony legyen. A matracot, az ágykeretet, az ágyneműtartót, az ágy háttámláját, az ágyalját egyaránt lekezeljük.

Pakolj össze, tegyél rendet, hogy mindenhez hozzá tudjunk férni. A szegélyléceket le kell kezelnünk, mert a parketta, laminált padló alatt könnyen meg tudnak telepedni, ezért elengedhetetlenül fontos a tartós méregmező képzése.

https://youtu.be/hQeXvNl2R5k

Ágyi poloska Bio irtás Kecskemét

Kérd árajánlatunkat! Bio poloskairtás Kecskemét

Ajánlatkérés

Áraink

További településeken is vállalunk rovarirtást

Debrecen Székesfehérvár Győr Budapest